Nieuwe expositie bij stoomgemaal Hertog Reijnout

Fotokarton van Rian Schilt
Fotokarton van Rian Schilt
Foto: Eigen foto

Op uitnodiging van Stoomgemaal Hertog Reijnout in de polder Arkemheen heeft de themagroep van Gerda van Ekris Fotografie (www.gerdavanekris.nl) een expositie ingericht in het informatiecentrum dat bij het gemaal hoort. Tien enthousiaste fotografen zijn een aantal malen naar deze locatie getrokken (winter, voorjaar, zomer) om dat, wat  Arkemheen zo uniek maakt, vast te leggen.

Zaterdag 5 augustus om 11 uur is de informele opening. De foto-expositie is nog te zien tot en met 21 oktober 2017. Er zijn in het kader van de foto-expositie speciale activiteiten. Op 9 september tijdens de ambachtenmarkt kunnen belangstellenden collodium afdrukken maken en op 21 oktober wordt er een fotoworkshop voor kinderen gehouden.

De expositie is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur, op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur, zondag (alleen in augustus) van 11.00 uur tot 16.00 uur en op maaldagen van 11.00 uur tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.stoomgemaal-arkemheen.nl