Bijeenkomst voor werkzoekenden

Foto: Archief

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Op maandag 25 november is er weer een Walk&Talk. Deze bijeenkomst is de laatste van 2019 en daarom hebben Welzijn Putten en de Bibliotheek Noordwest Veluwe dit keer geen spreker op het menu staan. Tijdens deze bijeenkomst staan de deelnemers centraal. Er zal aandacht worden besteedt aan het gezamenlijk kijken naar nieuwe onderwerpen voor de Walk&Talk van 2020.

Zijn er zaken die kunnen helpen in de zoektocht naar werk en willen belangstellenden hier meer over weten? Kom dan naar de Walk&Talk en dan gaan de bieb en Welzijn Putten kijken bij welke onderwerpen ze sprekers kunnen zoeken. Ook werkzoekenden die benieuwd zijn naar de Walk&Talk bijeenkomsten maar er nog nooit zijn geweest, zijn uiteraard ook van harte welkom.

Op maandag 25 november zijn de deuren van de bibliotheek geopend van 9.30 uur tot 11.30 uur. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.welzijnputten.nl. Aanmelden is niet nodig.