PHG Boekenmarkt is zaterdag weer geopend

Foto: Eigen foto

De eerstvolgende boekenmarkt van het Puttens Historisch Genootschap (PHG) wordt gehouden op zaterdag 28 septemberi. Om 10.00 uur gaan de deuren open. Boekenliefhebbers kunnen er tot 15.00 uur terecht.

Naast de verkoop van boeken staat het thema ‘Kunst en Antiek’ centraal. Iedereen is  hartelijk welkom op de PHG Boekenmarkt, de locatie voor elke boekenliefhebber en -verzamelaar. De Boekenmarkt heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken (meer dan 10.000 boeken) van literatuur, reizen, (streek)romans, koken, mens en maatschappij, hobby, kinder-/jeugd, poëzie tot religie. Maar aanschuiven aan de gezellige stamtafel behoort ook tot de mogelijkheden.

De inkomsten zijn volledig bestemd voor de beide musea in Putten (Historisch Museum De Tien Malen en Museumboerderij Mariahoeve).

Tevens kunnen de vrijwilligers van de boekenmarkt altijd nieuwe aanvoer van boeken gebruiken. Neem hiervoor contact op met Ep Jansen (telefoonnummer 06 8120 8580) of bel met Peter Vink (06 5117 9335).

De PHG Boekenmarkten vinden plaats in de voormalige basisschool ‘Klein Schovenhorst’ aan de Bilderdijkstraat 45 in Putten (eigen ingang tegenover de Aldi).