Tweede kamerlid houdt een lezing over het thema duurzaamheid

Foto: Pixabay

Tweede kamerlid Chris Stoffer (SGP) houdt op maandag 7 oktober een lezing over het thema Duurzaamheid. Deze lezing wordt gehouden in De Aker en begint om 19.30 uur.

De SGP bedrijft politiek vanuit onder andere het standpunt dat de aarde, planten, dieren en mensen zijn geschapen door God. “Vanuit de Bijbel klinkt de opdracht om de aarde te bouwen en te bewaren. Bouwen wil zeggen dat we de schepping nuttig mogen gebruiken. Bewaren houdt in dat we geen roofbouw plegen, maar perspectief bieden aan toekomstige generaties. Het is niet eenvoudig. Bouwen gaat ons, zeker anno 2019, gemakkelijker af dan bewaren. Hoe geven we dit handen en voeten?”, vraagt de SGP-fractie zich af.

SGP Putten verwelkomt kamerlid Chris Stoffer (1974) om een lezing te houden over het thema Duurzaamheid. Vragen als ‘Wat is de verantwoordelijkheid van de (plaatselijke/regionale/landelijke) overheid voor een duurzaam beleid?’, ‘Wat zijn de concrete plannen in het Klimaatakkoord en wat is de visie van de SGP hierop?’ komen deze avond aan bod en er wordt gezamenlijk naar antwoorden gezocht.

Deze avond is openbaar toegankelijk; ook niet-leden van SGP Putten zijn van harte welkom. Tevens krijgen leden deze avond de gelegenheid om afscheid te nemen van Nico Gerritsen die ruim dertien jaar namens SGP Putten wethouder is geweest.

Chris Stoffer (1974) is sinds 11 april 2018 lid van de Tweede Kamerfractie van de SGP. Hij was directeur netwerkmanagement bij Rijkswaterstaat, een organisatie waar hij daarvoor diverse functies bekleedde. Daarnaast was hij raadslid (fractievoorzitter) in de gemeente Nunspeet. Als Kamerlid houdt zich onder meer bezig met financiën, economische zaken, klimaat, milieu, infrastructuur, sociale zaken en defensie.