Speciale editie van Taptoe Putten op het hoofdveld van SDC Putten

Foto: Eigen foto

Zaterdag 15 juni is het zover en wordt er een speciale editie van de Taptoe Putten gehouden. Vanwege het 100-jarig jubileum van fanfarecorps Excelsior is er groots uitgepakt met de optredende korpsen dit jaar.

Zo is Show- and Marchingband K&G Leiden aanwezig, maar ook Drum- en Showfanfare Jong Advendo, Show- and Marchingband AMIGO Leiden en Fanfarecorps Excelsior Putten geven acte de presence.

K&G verzorgt deze Taptoe twee optredens, namelijk ‘Another Night at the Opera’ en hun nieuwste showproduct ‘Rock Show’. Jong Advendo zal een spetterende show verzorgen samen met haar showgirls. AMIGO brengt haar nieuwste show op de muziek van de wereldberoemde Britse band COLDPLAY. Het jubilerende Fanfarecorps Excelsior mag deze avond natuurlijk niet op haar eigen feestje ontbreken. Excelsior gaat zich dit jaar niet presenteren met een show maar zal deze avond met het gehele korps wel een muzikaal programma brengen. In de finale zal medewerking worden verleend door The Seaforth Highlanders of Holland.

Vooraf aan de Taptoe wordt er door de drie gastkorpsen, vanaf 18.50 uur, een stertocht door Putten gelopen. Het vertrekpunt is Stroud en de korpsen lopen dwars door de wijken naar de Taptoe locatie. De Taptoe wordt dit keer gehouden op het hoofdveld van SDC Putten en begint om 20.00 uur De toegang is gratis.

Taptoe Putten wordt door Fanfarecorps Excelsior georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Putten.