DV Boslust sluit T-Rex Ranking af met feestelijke prijsuitreiking

Foto: DV Boslust

De T-Rex Ranking competitie van DV Boslust is onlangs feestelijk afgesloten met de prijsuitreiking aan de top 10 van deze competitie.

De Ranking die in september 2018 startte komt hiermee voor dit seizoen al weer aan zijn einde. Om de twee weken werd er op donderdagavond bij DV Boslust gestreden om een zo hoog mogelijke plek op de Ranking te veroveren. De prijzen die op de afsluitingsavond aan de top 10 van deze competitie, maar ook aan degene die de meeste 180-ers heeft gegooid en degene die de hoogste uitgooi heeft gerealiseerd, werden net zoals voorgaande jaren verzorgd door de sponsor en naamgever van deze Ranking avonden Restaurant T-Rex.

Uiteindelijk staat er aan het einde van deze competitie een ijzersterk en terecht trio op de hoogste trede. Op de derde plaats is dit jaar geeindigd Albert Zwart. Een zeer verdiende tweede plaats is er voor Wouter Luitjes en de grote favoriet van dit seizoen maakte zijn reputatie meer dan waar en dus de terechte winnaar is Gert Hop.

Ter afsluiting van deze avond werd er nog een toernooitje gespeeld, waar de deelnemers allen op 170 punten starten in plaats van de gebruikelijke 501. Een van de sponsoren van DV Boslust, AZ Werk, stelde 50 euro beschikbaar voor degene die de 170 punten met drie pijlen zou uitgooien. Wat het hele seizoen niet was voorgekomen, gebeurde deze avond: Wouter Luitjes bekroonde zijn, toch al geslaagde avond, met deze befaamde 170 finish en streek zo de toekende prijs op.