Theater Stroud maakt theaterprogramma bekend tijdens een speciale avond

Foto: Redactie

De laatste voorstelling van dit seizoen is nog maar net achter de rug en nu al blikt Theater Stroud vooruit. Op donderdagavond 23 mei houden zij een Preview avond om theaterliefhebbers te laten weten welke artiesten en voorstellingen er komend seizoen 2019-2020 op het programma staan in Theater Stroud.

Iedereen is welkom om de Preview avond te bezoeken, de entree bedraagt 5 euro (koffie en thee gratis). Tijdens de avond maakt programmeur Rosemarie Landman namens het bestuur van Theater Stroud álle twintig voorstellingen en artiesten voor komend seizoen bekend. De bekendmaking wordt op een leuke manier afgewisseld met drie korte optredens. Zo is er een fragment uit de voorstelling “Als de liefde niet bestond” met zangeres Rose Spierman en pianist Willem Hoving te zien, ook wordt er een fragment uit de voorstelling “Solong Cohen” met Ernest Beuving getoond en tenslotte vertelt Gerrit van Emous iets over zijn sport- en reiservaringen met Eric Vaarzon Morel, die via een YouTube filmpje aanwezig is.

Voorzitter van Theater Stroud, Astrid van Schaik geeft aan: “Het leuke van deze Preview avond – en het voordeel voor échte theaterliefhebbers – is dat mensen voorrang krijgen op het aanschaffen van theaterkaarten. Ik kan alvast verklappen dat er komend seizoen weer echt een paar grote namen en topartiesten naar Putten komen. Daar wil je gewoon snel bij zijn, anders gaan de kaartjes aan je neus voorbij. Bovendien is deze avond ook voor ons de start om ons 25-jarig jubileum in te luiden.”

De kaarten (5 euro) zijn te krijgen bij de kassa van het theater. De kassa is een uur vóór aanvangstijd geopend. De Preview avond begint om 20.15 uur.