Luisteraars kunnen vragen stellen aan burgemeester Lambooij

Foto: Archief

Burgemeester Lambooij is op donderdag 20 december te gast in politiek café Klein Den Haag, het politieke programma voor Putten en Ermelo van Veluwe FM.

Met hem wordt het politieke jaar in Putten afgesloten. Het wordt een interactieve uitzending, want luisteraars kunnen bijdragen aan de uitzending door hun vraag aan de burgemeester te stellen. Dat kan via mail of via Whatsapp.

Henk Lambooij (SGP) is sinds 2011 burgemeester van Putten. Daarvoor was hij onder andere wethouder in Hoevelaken en in Nijkerk. “Burgemeester Lambooij heeft in Putten veel te maken (gehad) met de permanente bewoning op campings en het handhaven van de openbare orde. Daar gaan we met hem over praten. Verder over burgerparticipatie, de uitslag van de verkiezingen van afgelopen maart en over actuele onderwerpen als wonen en verkeer in Putten. En natuurlijk behandelen we uw vragen! Die mogen over alles gaan wat u bezighoudt of wat u ooit nog eens aan de burgemeester wilde vragen”. aldus Geke Hop van politiek café Klein Den Haag.

Luisteraars kunnen hun vragen mailen naar [email protected] of appen naar 06-2514 2514.

Klein Den Haag van Veluwe FM is iedere donderdag live te beluisteren van 19.00 uur tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.veluwefm.nl.