Frans georiënteerd Randmeerconcert in de Catharinakapel

Foto: Eigen foto

Violiste Merel Vercammen en pianiste Daniëlle Bourne geven morgen (zondag 28 oktober), om 11.00 uur en 14.00 uur, een Frans georiënteerd Randmeerconcert in de Catharinakapel te Harderwijk.

Merel en Daniëlle hebben in enkele jaren tijd naam gemaakt en diverse nationale en internationale prijzen behaald. Dat ze een spannend en betoverend viool-piano duo vormen, laten ze klip en klaar horen en zien. Op het programma staat muziek van diverse Franse componisten, onder anderen Claude Debussy en Gabriel Fauré, op basis van de bijzondere dichtkunst van hun landgenoot Paul Verlaine, tweede helft 19e eeuw. Het stuk van de vrouwelijke componist Poldowski gaf de naam aan het programma: L’Heure Exquise, Het Uitgelezen Uur.

De Catharinakapel is te vinden aan het Klooster 1 in Harderwijk. De kaartverkoop geschiedt bij voorkeur via www.randmeerconcerten.nl (ticketunie). Wie hier niet voor kiest, kan een losse kaart kopen bij de ingang van de kerk. De prijs bedraagt 6 euro voor jongeren tot 21 jaar en 22 euro voor volwassenen. De plaatskeuze is vrij. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn wegens de verwachte grote belangstelling.