Puttenaar, na noodlottig ongeval, overleden tijdens rondreis door Israel

Foto: Redactie

Ouderling van dienst Haddo Hans meldde vanmorgen (zondag 28 oktober) tijdens de kerkdienst in de Andreaskerk dat een Puttense deelnemer van een rondreis door Israël als gevolg van een noodlottig ongeval is overleden.

“Zoals u weet is er op dit moment weer een groep vanuit onze gemeente op rondreis door Israël. Helaas heeft zich tijdens deze reis een ongeval voorgedaan waarbij ook dominee Gugler betrokken was. We zijn blij dat hij op dit moment weer bij de groep is. Maar ik moet ook mededelen dat een van de deelnemers, als gevolg van dit ongeval, is overleden. Mede in verband hiermee is vanavond dominee Koning aanwezig als predikant in deze dienst.” Over de toedracht van het ongeval werd verder niets bekend gemaakt.

Kerkbezoekers die door deze gebeurtenis behoefte hadden aan samenzijn en gebed konden na afloop van de dienst bij elkaar komen in ‘t Voorhuys van de Andreaskerk aan de Voorthuizerstraat 14. Dat geldt ook voor de dienst die vanavond wordt gehouden. Deze dienst begint om 19.00 uur.