SDC Putten speelt zaterdag tegen Feyenoord

Foto: Eigen foto

Feyenoord, winnaar van de gouden KNVB beker en de Johan Cruijfschaal komt aanstaande zaterdag (30 juni) om 14.30 uur weer bij SDC Putten om een vriendschappelijke wedstrijd te spelen.

“Wij zijn er trots op dat Feyenoord, met alle bekende grote namen waaronder Robin van Persie, net als vorig jaar tegen ons komt spelen. Feyenoord neemt de gouden KNVB beker mee en zal deze aan het publiek tonen. Vóór de wedstrijd kan iedereen er mee op de foto. Ook is er na de wedstrijd royaal de gelegenheid tot het nemen van foto’s van de spelers en is er uitgebreid de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen. Ook een unieke mogelijkheid om Robin van Persie van dichtbij te zien voetballen en wellicht een handtekening of selfie te scoren.

De brigade van Giovanni van Bronckhorst is alweer in volle voorbereiding op de eredivisie en niet te vergeten het lange verblijf in de Europa League. Ook voor SDC Putten is de seizoensvoorbereiding al even begonnen, dus ook een mooie kans om de Puttense blauwe brigade aan het werk te zien.

Kaarten zijn online te bestellen via www.sdcputten.nl. Het complex is zaterdag om 12.00 uur open.

Reacties

article
6169
SDC Putten - Feyenoord
Feyenoord, winnaar van de gouden KNVB beker en de Johan Cruijfschaal komt aanstaande zaterdag (30
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6169/sdc-putten-speelt-zaterdag-feyenoord/
2018-06-27T19:38:45+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/27193805/26PNN18-Van-Persie.jpg
Feyenoord, KNVB beker, putten, SDC Putten
Lokaal, Nieuws