‘Sport en Beeld’ met elkaar te delen

Foto: Redactie

Vanaf maandag 9 juli tot 27 juli (14.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur) kunnen wielerliefhebbers elke werkdag in Stroud genieten van de Tour de France op groot scherm.

Gedurende de vakantieperiode mist menigeen het vertrouwde ritme en aanspraak van familie, buren en vrienden. Juist daarom vindt Lisanne van den Hee van de Stichting Welzijn Putten het belangrijk om in samenwerking met Jong Putten gezellige middagen bij Stroud met Sport en Beeld aan te bieden. “Veel mensen vinden het leuk om thuis naar de Tour de France te kijken maar het kan ook samen met andere liefhebbers. Ik hoop dat dit initiatief een ieder bereikt die zin heeft in een gezellige middag Tour de France”, aldus Van den Hee.

Sport zorgt voor verbinding en is leuk om te doen maar ook voor velen die niet meer kunnen sporten is het fijn om naar te kijken. Hierdoor is dan ook het idee ontstaan om ‘Sport en Beeld’ met elkaar te delen. Het is belangrijk dat een ieder zich welkom voelt en iedereen die er zin in heeft aanschuift. Gastdames van Stichting Welzijn Putten schenken deze middagen een lekkere kop verse koffie en thee. Roel van Aller, sociaal betrokken en actief vanuit onder andere Jong Putten zal gedurende deze weken in samenwerking met Welzijn dit Sport en Beeld project co√∂rdineren en volgen.

De meeste doordeweekse uitzendingen van de NOS zullen ’s middags rond 14.10 uur beginnen. Wel wordt hier soms vanaf geweken. Zo kan het zijn dat de NOS bij een bergetappe al eerder met de live-uitzending begint. Ook kan de uitzending later beginnen, omdat simpelweg de start van de etappe pas later in de middag is. Het scherm staat bij Stroud in ieder geval altijd aan wanneer de NOS de Tour de France uitzendt. Belangstellenden die meer informatie willen over deze middagen kunnen contact opnemen met Stichting Welzijn Putten tel. 0341-357078.

Reacties

article
6158
Tour de France
Vanaf maandag 9 juli tot 27 juli (14.00 uur tot uiterlijk 18.00 uur) kunnen wielerliefhebbers
https://putten.nieuws.nl/lokaal/6158/sport-en-beeld-elkaar-delen/
2018-06-26T17:26:56+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/26171657/26PNN18-tour-de-france.jpg
Lisanne van den Hee, putten, Sport en Beeld, Stichting Welzijn Putten, Stroud, Tour de France
Lokaal, Nieuws, Sport