Twee merklappen per ongeluk verkocht via Kringloopwinkel Overnodig

Foto: Redactie

Thera van Oers-Hagenbreuk is op zoek naar twee merklappen die verkocht zijn via Kringloopwinkel Overnodig. Het was niet de bedoeling dat deze merklappen verkocht zouden worden, maar door een misverstand zijn ze toch bij de kringloopwinkel terecht gekomen.

“Enige weken geleden ( september 2017) is mijn vriendin naar een verpleeghuis verhuisd. En nou is, in opdracht van het verpleeghuis en haar familie, de opdracht gegeven om overtollig geworden spullen van de verhuizing naar de kringloopwinkel in Putten te doen. Dit is niet met mijn vriendin overlegd”, legt Thera uit. “Nou is ze erg verdrietig, omdat er ook twee merklappen in een lijst zijn meegegaan. Deze merklappen zijn in het verleden speciaal gemaakt voor haar huwelijk. Eén merklap is zelfs nog door haar moeder gemaakt, die inmiddels is overleden en ook haar man is al enige tijd geleden overleden. De merklappen zijn nog de enige herinneringen die ze had aan deze twee mensen.”

“Helaas waren de merklappen al snel verkocht door de kringloopwinkel en daarom probeer ik via deze weg de koper te achterhalen. Op de ene merklap stond ‘Kees Versteeg en Joke Conijn, Kees geboren 31?-7-1939 te Gorinchem. Joke geboren 31-1-1943 te Gorinchem. Verhuisde naar Barneveld’. Op de andere merklap stond een groot huis met twee kipjes eronder.

Thera vraagt of de koper contact met haar wil opnemen via het emailadres [email protected]. Bellen naar de redactie (06-2380 5687) mag natuurlijk ook.