Informatieavonden over kerstpakketten

Foto: Eigen foto

Boerderijwinkel Groenewoud houdt enkele informatieavonden over kerstpakketten. Belangstellenden kunnen deze avonden uitgebreid kijken wat de boerderijwinkel te bieden heeft.

De kerstpakketinformatieavonden worden gehouden op dinsdag 31 oktober, dinsdag 7 en 21 november en op donderdag 9, 16 en 23 november. Tussen 19.00 uur en 21.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom om alle mogelijkheden te bekijken. Als deze avonden niet in uw agenda passen, neem dan contact op met Wouthera van Wincoop, via telefoonnummer 0631261001 of per mail [email protected] en dan wordt er naar een andere datum gezocht. “Als u laat weten dat u langskomt dan staat de koffie met wat lekkers erbij klaar”, aldus Wouthera.

In de boerderijwinkel worden de zuivelproducten van het eigen bedrijf verkocht. Daarnaast worden producten van collega-agrariërs verkocht. Op de facebookpagina www.facebook.com/boerderijwinkelgroenewoud staan allerlei wetenswaardigheden over de boerderijwinkel. Daarnaast wil Wouthera ook helpen bij andere Vallei Boert Bewust-activiteiten. Op dit bedrijf wordt er weidevogelbeheer toegepast.  Door dit extra beheer wordt de kwaliteit van de natuur verder ontwikkeld en verhoogd.

Boerderijwinkel Groenewoud is te vinden aan de Hardenbergerweg 2 in Putten. Neem voor meer informatie over de winkel een kijkje op de website www.boerderijwinkelgroenewoud.nl. De openingstijden zijn dinsdag tot en met donderdag van 11.00 uur tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. De winkel is op zondag en maandag gesloten.