Zoektocht in het landschap van afscheid en rouw

Foto: Eigen foto

Tijdens de themadag Rouw en Verlies van Humanitas Noord Veluwe op zaterdag 28 oktober, verzorgt marinus van den Berg een interactieve lezing over de zoektocht in het landschap van afscheid en rouw.

Ervaart u een ingrijpend verlies van een dierbare? Herkent u zichzelf in de zoektocht van vallen, opstaan en soms weer terugvallen in de chaos van gevoelens en gedachten die u door het verlies ervaart? Wees van harte welkom in zalencentrum “De Pineta” in Nunspeet.

Na de lezing en lunch is er de mogelijkheid om in kleine groepjes persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Het bijwonen van de themadag kost 10.00 euro (inclusief lunch) Aanmelden kan via [email protected] of telefonisch 06 11 28 15 00.

Marinus van den Berg (1947) is een veelgevraagd spreker op lezingen en symposiums, heeft als pastor gewerkt in de gezondheidszorg en heeft al tientallen succesvolle boeken geschreven. Rode draad in zijn werk: omgaan met de dood moet je niet wegstoppen. De dood hoort bij het leven. Door met elkaar te praten kun je leren op een menselijke manier om te gaan met afscheid en de dood.

De themadag wordt gehouden in zalencentrum ‘De Pineta’ aan de Elspeterweg 6 in Nunspeet en begint om 9.30 uur met koffie. Daarna houdt Marinus van den Berg zijn lezing. Na de lunch bestaat de mogelijkheid in kleine groepjes persoonlijke ervaringen uit te wisselen. De dag wordt rond 15.00 uur afgesloten.