Afscheidsreceptie voor wethouder Kleijer

Foto: Archief

De gemeente Putten biedt wethouder Ard Kleijer een afscheidsreceptie aan op vrijdag 15 september 2017 van 16.30 tot 19.00 uur. Iedereen die de wethouder de hand wil schudden, is van harte welkom in de representatieve hal van het gemeentehuis.

Wethouder Kleijer kwam op 6 maart 2002 in de gemeenteraad voor de ChristenUnie en sinds 26 april 2007 is hij wethouder. In de diverse collegeperiodes heeft hij veel onderwerpen in zijn portefeuille gehad.

Van 2007 tot 2010 zette hij zich in voor openbare werken (incl. verkeer), grondzaken, sport, intergemeentelijke samenwerking (RNV) en regionale vuilverwerking (ReVu). Van 2010 tot 2014 was hij verantwoordelijk voor welzijn (Wet maatschappelijke ondersteuning, sociale zaken, sociale werkvoorziening, specifiek welzijn, volksgezondheid, jeugd- en gezinsbeleid), sport, regionale vuilverwerking (ReVu), bouwen en milieu en volkshuisvesting. Van 2014 tot heden is hij werkzaam voor welzijn (Wet maatschappelijke ondersteuning, sociale zaken, sociale werkvoorziening, specifiek welzijn, volksgezondheid, jeugd- en gezinsbeleid), sport (tot mei 2016), bouwen en milieu, handhaving, onderwijs, project zorg en maatschappij, Bestuurlijke adviesgroep regiotaxi, Bestuurlijk Overleg Lelystad Airport (Bestuurlijk) en ODNV.

Op donderdag 14 september 2017 neemt de gemeenteraad afscheid van wethouder Ard Kleijer tijdens de raadsvergadering.