Bij Stroud gaat het dak eraf

Foto: A. Westphal-Kreeftmeijer

Het dak van Stroud gaat er op woensdag 6 september af en dat betekent dat de tijdelijke ingang aan de Harderwijkerstraat de gehele dag niet gebruikt kan en mag worden.

Volgende week zal vanaf 7.00 uur het pleintje voor de ingang in beslag worden genomen door een hijskraan. Met deze hijskraan wordt het dak boven het nieuwe podium verwijderd en verhoogt. Tevens worden dan de nieuwe dakspanten aangebracht.

Omdat dit een nogal tijdrovende klus is gaan de werkzaamheden waarschijnlijk tot het begin van de avond duren. Vanwege de aanwezige bouwmaterialen en de draaicirkel van de kraan is het niet toegestaan om het pleintje te betreden. Voor iedereen die deze woensdag toch in Stroud moet zijn is er een mogelijkheid gecreëerd om naar binnen te gaan. Uiterst links op de parkeerplaats staat een elektriciteitshuisje en bezoekers kunnen achter dat huisje langs het pand lopen naar de geïmproviseerde ingang die voor 1 dag hiervoor gebruikt kan worden. Om ervoor te zorgen dat zo min mogelijk mensen voor een dichte deur komen te staan hopen de medewerkers van Stroud dat dit bericht veelvuldig wordt gedeeld.