Muziek op meerdere locaties in het centrum van Putten

Foto: Archief

Gezellige deuntjes, mooie stemmen, lekkere drankjes en heerlijke gerechten. Zaterdag 22 juli en zaterdag 5 augustus van 12.00 uur tot 17.00 uur wordt er op meerdere locaties in het centrum van Putten muziek ten gehore gebracht.

Voor iedereen die lekker wil shoppen met een muziekje op de achtergrond of achterover wil leunen op het terras terwijl de vrolijke en sfeervolle muzieknoten om je heen zwieren. In Putten ben je op de juiste plek.

Op beide data kunnen belangstellenden bij Visgilde Foppen en Limburgia kijken naar optredens van Ben Wissink met zijn saxofoon. Bij restaurant de Marktmeester laat één van de personeelsleden zien dat ze erg talentvol is. Sophie de Lange, normaal serveerster bij de Marktmeester, zingt op beide data als singing waitress.

Bij de Hertogh Eten en Drinken kan op 22 juli geluisterd worden naar Ernest Visser en op 5 augustus kom Lieke Grey optreden bij de Hertogh. Bij Grandcafé 2 Brothers is er een optreden van John Vis op 22 juli en ook bij de Dikke Deur zal op 5 augustus een vrolijke noot te horen zijn.