De spanning is om te snijden

Foto: Eigen foto

Het is nu echt bijna zo ver, de zesde editie van het Business Event gemeente Putten zal op woensdag 28 juni aanstaande plaatsvinden in Kasteel de Vanenburg.

Juryvoorzitter Jacqueline Beumer- De Lange van De Lange Kortland Netwerk Notarissen, zal aankomende woensdag onthullen welke genomineerde bedrijven er dit jaar een award mee naar huis mogen nemen. In de categorie ‘Starter van het Jaar’ strijden Noortje van Dijk en Tim Hazelager van Ocean & Lake, Diana en Anthony de Zwart van Run2Go en Erwin Teunissen van Vinivo tegen elkaar. In de categorie ‘Onderneming van het Jaar Innovatie’ nemen Gerrie van Wijncoop-Schipper en Beert van Wijncoop van Wijncoop Afrastering B.V., Gerda van de Heuvel-Doppenberg en Gertjan van den Heuvel van  Kalverhouderij van den Heuvel  en Jerry Spanhaak, Jaco Zegers en Berend Muis van Kolmer elektromotoren B.V./Kolmer Special Motors B.V. het tegen elkaar op.

De jury, die verder bestaat uit Kees van den Berg, Henri Lubbersen en Mirjam Broersma, heeft zich de afgelopen periode gebogen over onder andere de vragen welke ondernemer/onderneming zich het meest onderscheidt op het gebied van inspanningen op het terrein van duurzaamheid, (locaal) sociale en maatschappelijke betrokkenheid, opvallend reclamebeleid, bijzondere momenten in de bedrijfsvoering en groeiontwikkeling. In de categorie ‘Innovatie’ werd extra getoetst op de vernieuwing binnen de bedrijfsvoering van de drie ondernemingen. De focus lag op de ontwikkeling en succesvolle invoering van nieuwe of verbeterde producten en diensten, productie- en distributieprocessen.

In het officiële programma om 20.00 uur wordt de ‘Ondernemer van het Jaar’ in deze twee categorieën bekendgemaakt. Na deze award uitreikingen dingen alle genomineerden mee voor de Publieksprijs. Het aanwezige publiek krijgt tijdens deze inspirerende avond de mogelijkheid om te stemmen op zijn/haar favoriet en zal de publieksprijs uitgereikt worden door Alex Meiling, voorzitter Bedrijvenkring Putten.

De presentatie wordt verzorgd door Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads. Deze ‘trendverkenners en innovatieversnellers’ nemen het aanwezige publiek mee in de (nabije) toekomst en trakteren het publiek op de zogeheten ‘innovatie snacks’. Na deze inspirerende boodschap zal men de zaal ‘prettig ongerust’ verlaten en met een frisse blik verder ondernemen.

Voor meer informatie over Business Event gemeente Putten en kaartverkoop kan men contact opnemen met de organisatie Network Business Events via het telefoonnummer 0318-658740 of per e-mail [email protected].  Het  nieuws rondom het event te is volgen via de website www.businesseventputten.nl, facebook pagina www.facebook.com/businesseventputten  en Twitter: NBEnu #BEP17.