Door Beach Pull is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers

Team The Riddle uit Putten
Team The Riddle uit Putten
Foto: Eigen foto

Strand Nulde is op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli het decor van het jaarlijkse evenement Total Agri Beach Pull. Tijdens deze zeventiende editie ronken de vele tractormotoren weer op het evenemententerrein. De organisatie verwacht voor dit evenement zo’n 10.000 bezoekers. Op zaterdag 8 juli is Strand Nulde niet toegankelijk voor strandbezoekers.

Vol gas vooruit

Beach Pull is een tractor pulling evenement dat eenmaal per jaar in Putten plaatsvindt. Tractor pulling is een motorische sport waarin de meest krachtige machines met elkaar de strijd aangaan om een sleepwagen over een zover mogelijke afstand te verplaatsen. Er zijn verschillende gewichts- en vermogensklassen binnen deze sport. De deelnemers zijn zeer professioneel met hun sport bezig. Op vrijdag 7 juli start het evenement om 18.00 uur en op zaterdag 8 juli vanaf 15.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.beachpull.nl

Fietspad Strand Nulde afgesloten

In verband met de veiligheid is het fietspad ter hoogte van Strand Nulde afgesloten op 7 en 8 juli. De afsluiting staat ter plekke met bebording aangeduid.

Strand Nulde 8 juli niet toegankelijk voor strandbezoekers

Vanaf vrijdag 30 juni wordt het evenemententerrein van Strand Nulde ingericht. Recreanten kunnen tijdens de opbouw van het evenement gebruik maken van de overige stranden op Strand Nulde. Op zaterdag 8 juli is zowel Strand Nulde-Zuid als Strand Nulde-Noord niet toegankelijk voor dagrecreatie. Dagrecreanten kunnen terecht op het nabijgelegen Strand Horst in Ermelo / Harderwijk of op Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Het Postillion Hotel, WSV Strand Nulde (jachthaven) en Strandparc Nulde blijven bereikbaar.

Vanaf zondag 9 juli zijn de stranden weer te gebruiken, met uitzondering van het evenemententerrein. De afbouw op het evenemententerrein is uiterlijk woensdag 12 juli gereed.