Grote rommelmarkt bij Vervoornstraat en Groeneveltstraat

Corinne Gort hoopt op veel bezoekers
Corinne Gort hoopt op veel bezoekers
Foto: Eigen foto

Aan het begin van de Vervoornstraat en Groeneveltstraat wordt op zaterdag 17 juni een grote rommelmarkt gehouden. Maar liefst tachtig kleedjes en kraampjes vol spullen zijn er die dag vanaf 9.30 uur te vinden. Voor de kinderen staat er een springkussen waar ze gratis op mogen springen en ze kunnen zich tegen betaling laten schminken. Ook wordt er eten en drinken verkocht en er zijn enkele goede doelen waaronder het Leger des Heils op de markt aanwezig.

Corinne Gort is de initiatiefnemer van de rommelmarkt. “Ik hou zelf erg van rommelmarkten en wilde eens polsen of er meer mensen in de buurt wonen die zo’n markt leuk vinden. Vier maanden geleden heb ik samen met mijn kinderen flyers gemaakt en huis-aan-huis verspreid. Mijn mailadres stond erbij en ik heb de mensen gevraagd te reageren. Ik kreeg veel enthousiaste reacties binnen en ook aanmeldingen. Ook mensen buiten deze twee straten melden zich spontaan aan. Omdat er zoveel mensen op af kwamen en het steeds groter werd heb ik navraag gedaan bij de gemeente en zelfs een vergunning aangevraagd. Nu worden de straten afgezet tijdens de rommelmarkt. Ook heb ik de facebookpagina https://www.facebook.com/events/1971305806426805/ aangemaakt. Ik hoop dat er veel mensen langskomen om de markt te bezoeken.”

Als het aan Corinne ligt wordt de eerste rommelmarkt een groot succes en denkt zij stiekem al aan een vervolg voor de komende jaren. “Er zijn al mensen die hebben aangeboden me dan te komen helpen bij de organisatie ervan.”

De rommelmarkt wordt gehouden op zaterdag 17 juni van 9.30 uur tot 14.00 uur bij de Vervoornstraat en de Groeneveltstraat in Putten.