Bowlingcompetitie feestelijk afgesloten

Bij Bowling & Partycentrum Putter Eng worden elke week van dinsdag tot en met donderdag wedstrijden in competitieverband gespeeld. Deze competitie start ieder jaar in september en loopt door tot eind mei. Bedrijfsteams maar ook teams van vrienden, buren of families kunnen hier aan meedoen. Een team bestaat uit vijf  tot twaalf spelers en elke wedstrijd spelen er minimaal drie spelers per team.

Het seizoen 2016/2017 van deze Puttense bowlingcompetitie is op dinsdag 30 mei en woensdag 31 mei feestelijk afgesloten voor alle leden en sponsoren.

In de dinsdagcompetitie hielden de elf teams het spannend tot op de laatste avond en wisten De Turkey’s uiteindelijk de kampioenstitel binnen te halen. Het team Groenedaken.net haalde de tweede plaats en de derde plek was voor Bouwbedrijf Kok/De Weerd. René van Steeg heeft met 258 punten de hoogste score van de heren gehaald en Dikkie Kamphuis scoorde 222 punten en was daarmee de best scorende dame.

Op de woensdagavond streden twaalf teams voor de prijzen. Het team van Slagerij Tomassen schreef de kampioenstitel van de woensdagcompetitie op haar naam. Stoffeerderij Van de Dussen ging er met de tweede prijs vandoor en de derde plaats was voor Duo Montage. Marlene Rootselaar haalde met 205 punten de hoogste score bij de dames en Ben Elbertsen had met zijn 253 punten de hoogste score voor heren.

In de donderdagcompetitie speelden tien teams mee en daar is voor de tweede keer op rij Bouwbedrijf Stobbe Simon de kampioen geworden. Lucky Strike werd tweede en De Vogels moesten met een derde plek genoegen nemen. Peter de Vries was met 243 punten de hoogst scorende bij de heren en Gerda van de Krol kwam als hoogst scorende dame uit de bus. Zij behaalde 188 punten. Op de afsluitingsavonden zijn de prijzen van de huisleague uitgereikt.

Meer informatie over deze competitie en alle uitslagen en standen zijn te vinden op de website www.bowling-puttereng.nl.