De ontmoetingsactiviteiten van Welzijn Putten gaan niet door zolang de coronamaatregelen dit niet toestaan

Foto: Archief

Het kantoor van Welzijn Putten in Stroud is tijdens kantooruren geopend. De medewerkers zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken en staan een ieder graag te woord.

De ontmoetingsactiviteiten van Welzijn Putten gaan niet door zolang de coronamaatregelen dit niet toestaan. De bus rijdt alleen noodzakelijke ritten.

Wegwijs in Welzijn
Bent u op zoek naar hulp en weet u niet waar u terecht kunt? De medewerkers van Wegwijs in Welzijn gaan met u in gesprek en wijzen de weg naar mogelijke oplossingen. Wegwijs in Welzijn is een dienst van Welzijn Putten. Vanwege de coronamaatregelen is Wegwijs in Welzijn op het moment uitsluitend telefonisch te bereiken. Bel: 0341-357078 tijdens kantooruren en onze medewerkers helpen u op weg.

Platform Mantelzorg helpt mantelzorgers
De vrijwilligers van Platform Mantelzorg Putten zijn zelf mantelzorger en zij willen andere mantelzorgers in Putten spreken en helpen. Als u uw ervaringen wilt delen met mensen die ook mantelzorger zijn of als u vragen heeft over bijvoorbeeld de mantelzorgladder dan staan zij u graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] met uw naam en telefoonnummer en de leden van het platform zullen contact met u opnemen.

Diepvriesmaaltijden van Apetito
Mensen die niet meer (elke dag) zelf kunnen koken kunnen via Welzijn Putten maaltijden van Apetito bestellen. De maaltijden worden op maandag door vrijwilligers thuisbezorgd. Ook voor mensen die tijdelijk niet zelf kunnen koken. Bel voor meer informatie of intakegesprek 0341-357078.

Uitleen hulpmiddelen
Welzijn Putten verzorgt een Uitleenpunt van Medipoint. Iedere werkdag tussen 9.00 uur en 11.00 uur zijn hulpmiddelen te leen en terug te brengen bij de balie in Stroud. We vragen u dringend deze tijden in acht te nemen en niet onnodig na 11.00 uur spullen te komen halen of brengen. Meer weten? Raadpleeg de website www.medipoint.nl.

Reacties