Jazzdans Orion haalt prijzen binnen in Almelo

Vol spanning zijn negen selectiegroepen van Jazzdans Orion afgelopen zaterdag (8 februari) naar Almelo afgereisd voor de jaarlijkse Oost-Nederlandse Kampioenschappen Jazzdans. Het harde trainen van het afgelopen halfjaar werd beloond met geweldige resultaten.

Verdeeld over een ochtend- en middagprogramma hebben deze groepen variërend in de leeftijd van 5 tot en met 25 jaar gestreden voor de titel Oost-Nederlands Kampioen.

In het ochtendprogramma mocht de D t/m 9 jaar door hun vrolijke dans de tweede prijs mee naar huis nemen. De meiden van de C t/m 13 jaar zijn op een knappe vierde plaats geëindigd. De C 20 jaar e.o. en de B 20 jaar e.o. lieten alle tegenstanders achter zich en zij wonnen allebei de eerste prijs in hun categorie.

De groepen van Orion in het middagprogramma bleken onverslaanbaar. De C t/m 16 jaar, B t/m 13 jaar, B t/m 19 jaar, A t/m 13 jaar en A 20 jaar e.o. wisten de jury allemaal te overtuigen. Met hoge scores namen alle vijf de groepen trots de eerste prijs in ontvangst.

Dankzij deze succesvolle dag mogen maar liefst zeven groepen van Orion zich een jaar lang Oost-Nederlands Kampioen noemen. De komende weken zullen alle groepen hard blijven trainen om op de voorrondes voor het Nederlands Kampioenschap in maart te gaan knallen.