Bezoek ook in het nieuwe jaar de boekenmarkten van het Puttens Historisch Genootschap

Foto: Eigen foto

Na een succesvol boekenmarktjaar gaan de vrijwilligers van het Puttens Historisch Genootschap (PHG) in 2020 met volle energie verder. Zij hebben de uitdaging aangenomen om 2019 te overtreffen. De eerstvolgende PHG Boekenmarkt is op zaterdag 11 januari van 10.00 uur tot 15.00 uur.

“Het succes hebben wij aan onze bezoekers te danken. Onze boekenmarkt werd regelmatig bezocht en er werden vooral boeken verkocht. Daarnaast worden wekelijks boeken binnengebracht, dat zijn vaak boeken van hoge kwaliteit. Dank daarvoor, want zonder aanvoer kunnen wij niet verkopen”, aldus een van de vrijwilligers.

De inkomsten van de PHG Boekenmarkt zijn volledig bestemd voor de beide musea in Putten (Historisch Museum De Tien Malen en Museumboerderij Mariahoeve).

Iedereen die de weg nog niet heeft gevonden naar de tweedehandsboekenmarkt is hartelijk welkom, want het is  de locatie voor elke boekenliefhebber en -verzamelaar. De PHG Boekenmarkt heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken (meer dan 10.000 boeken) van literatuur, reizen, (streek)romans, koken, mens en maatschappij, hobby, kinder-/jeugd, poëzie tot religie.

Daarnaast is een bezoekje aan de gezellige stamtafel ook de moeite waard. De nieuwe boekenlegger 2020 ligt ook weer voor de bezoekers klaar.

De PHG Boekenmarkt is te vinden aan de Bilderdijkstraat 45, (ingang tegenover de Aldi).