Gemeente past dienstverlening aan tijdens de feestdagen

Foto: Archief

Door de kerstdagen en de jaarwisseling zijn er veranderingen in de dienstverlening van de gemeente Putten. Zo is het gemeentehuis gesloten op donderdagavond 24 december vanaf 17.00 uur, vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag), donderdag 31 december vanaf 12.30 uur (oudjaarsdag) en op vrijdag 1 januari (nieuwjaarsdag).

Afvalbrengstation

Het afvalbrengstation aan de Hoge Eng-West 5 is gesloten op vrijdag 25 december (Eerste Kerstdag), zaterdag 26 december (Tweede Kerstdag), donderdag 31 december (oudjaarsdag) en op vrijdag 1 januari (nieuwjaarsdag).

Afvalinzameling

Het afval wordt op een andere dag opgehaald dan normaal. Op vrijdag 25 december wordt geen afval ingezameld. De inzameldag verschuift naar donderdag 24 december. Ook op vrijdag 1 januari wordt er geen afval ingezameld. Deze inzameldag verschuift naar maandag 4 januari. Kijk voor meer informatie op de website www.mijnafvalwijzer.nl of download de app ‘Afvalwijzer’ van AddComm.

Inzameling glas en textiel

De ondergrondse containers voor glas en textiel worden op donderdag 31 december afgesloten. Dit om vernielingen tijdens de jaarwisseling te voorkomen. Op vrijdag 1 januari worden de ondergrondse containers weer geopend.