Zielman Makelaardij en Putten Nieuws slaan de handen ineen

Foto: Zielman Makelaardij

Zielman Makelaardij is sinds 1989 een begrip in Putten en omgeving en al bijna 30 jaar begeleidt het team van Zielman mensen bij de aan- en verkoop van een woning. Vanaf heden zal Zielman Makelaardij nieuwsupdates creëren op Putten Nieuws omtrent de huidige woningmarkt. Maandelijks zullen woningen uitgelicht worden door middel van het thema: ‘Woning van de maand’.

Kernwaarden van Zielman Makelaardij

Persoonlijke aandacht, vertrouwen, integriteit en kwaliteit zijn woorden die de werkwijze goed karakteriseren. Zielman vindt een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening van groot belang. Een persoonlijke relatie met opdrachtgevers op basis van wederzijds vertrouwen is daarbij het uitgangspunt. Vanaf de in verkoop name van een woning tot aan het moment dat de akte van uw woning wordt gepasseerd bij de notaris wordt u persoonlijk begeleid door de makelaars van Zielman Makelaardij.

Werkzaamheden van Zielman Makelaardij

Bij Zielman vindt u makelaars die u kunnen adviseren bij zowel de aankoop als verkoop van uw eigen woning. Hierbij maakt u gebruik van vakmanschap en betrouwbaarheid van een NVM makelaar. Wij werken op een vernieuwende en creatieve wijze en leveren maatwerk voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij door gebruik te maken van de nieuwste presentatiemogelijkheden. Zielman Makelaardij taxeert voor een aan- of verkoopbeslissing of hypotheekaanvraag van particulieren.

Exclusief onroerend goed: Qualis

Zielman Makelaardij is aangesloten bij Qualis en draagt daardoor het Qualis label. Dit label wordt gevoerd door slechts 50 NVM makelaars door heel Nederland. De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, hoogwaardige actieve marketing als tool bij de verkoopbemiddeling van woningen in het hogere segment. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM makelaars door heel Nederland. Het Qualis label is exclusief per werkgebied toegekend en Zielman voert het label voor deze regio. Woningen met een Qualis label staan natuurlijk ook op Funda.

Wanneer u vragen heeft of u wenst graag een persoonlijk gesprek, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons kantoor: 0341 360 244 of via e-mail [email protected]. Een vakkundig en dynamisch team staat voor u klaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.zielman.nl.