Museum De Tien Malen in kerstsfeer

Foto: A. Westphal-Kreeftmeijer

In december wordt Historisch Museum De Tien Malen in kerstsfeer gebracht. Van zaterdag 14 december tot en met zaterdag 4 januari is er de tijdelijke expositie over papierknipkunst van kerstvoorstellingen, kerstgroepen en treintjes door een winterlandschap te zien.

Het thema van deze tijdelijke expositie is dan ook ‘Geknipt voor Kerst’. De knipkring `t Silhouhert uit Putten verleent haar medewerking met papierknipkunst van kerstvoorstellingen. Haddo Hans en Hanneke Hilbers verlenen hun medewerking met hun kerstgroepen en Dirk Meijer verzorgt de opbouw van de treinen met de bijbehorende landschappen.

Voor de kinderen worden er diverse activiteiten gehouden. De tijdelijke expositie rondom de feestdagen begint een traditie te worden en er is altijd grote belangstelling voor. Wees welkom en geniet van de mooie en inspirerende kerstgroepen, papierknipkunst en treintjes.

Historisch Museum De Tien Malen is gevestigd aan de Garderenseweg 97 en het museum is van 14 december tot en met 4 januari geopend op de woensdagen, donderdagen, vrijdagen en zaterdagen van 13.00 uur tot 16.00 uur. Ook op de tweede kerstdag (26 december) is het museum geopend. De eerste kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) is het museum gesloten. De entreeprijs bedraagt 3 euro per persoon, kinderen tot vier jaar mogen gratis naar binnen en voor kinderen van 4 tot 12 jaar bedraagt de entreeprijs 1.50 euro per persoon.

Kijk voor meer informatie op de website www.detienmalen.nl.