Kijkdag gevonden fietsen bij het oude politiebureau

Foto: Gemeente Putten

De gemeente Putten houdt op zaterdag 14 december een fietskijkdag. Iedereen die een fiets is kwijtgeraakt, kan tussen 13.30 en 15.00 uur komen kijken of de vermiste fiets bij het oude politiebureau aan de Brinkstraat 67/69 staat.

De kijkdag is uitsluitend bedoeld voor inwoners van Putten die aangifte hebben gedaan bij de politie. Dus iedereen die een fiets kwijt is kan tijdens de kijkdag op vertoon van een proces-verbaal, aankoopbewijs van de fiets en/of de fietssleutel het oude politiebureau bezoeken. Wel is het belangrijk om ook een geldig legitimatiebewijs te tonen. Medewerkers van de gemeente begeleiden belangstellenden ter plekke bij het zoeken naar de fiets. Een afspraak maken is niet nodig.

Als de kwijtgeraakte fiets er niet tussen staat is het ook mogelijk om een bod te doen op de gevonden fietsen die bij het oude politiebureau staan.

Mensen die niet in de gelegenheid zijn om tijdens deze fietskijkdag langs te komen kunnen tot en met vrijdag 6 december een afspraak maken om op een ander moment te kijken of de fiets erbij staat. Een afspraak maken kan via telefoonnummer (0341) 359 757.