Mantelzorgers mogen met korting naar de theatervoorstelling ‘Zo normaal nog niet’

Foto: Marc van Gerwen

Het Platform Mantelzorg Putten houdt op vrijdag 29 november de theatervoorstelling ‘Zo normaal nog niet’ van Arno Zets. In deze voorstelling staat psychische kwetsbaarheid centraal.

‘Zo normaal nog niet’ is een muzikale voorstelling over psychische en psychosociale kwetsbaarheid. Praten over een burn-out, depressie, angst- of paniekstoornis is voor veel mensen die dit overkomt niet makkelijk. Ook mantelzorgers van mensen met een psychisch probleem praten hier vaak weinig over. ‘Zo normaal nog niet’ stelt dit op ontroerende en humoristische wijze aan de orde.

De voorstelling vindt plaats in Theater Stroud aan de Brinkstraat 91 en start om 20.00 uur. Kaarten voor de voorstelling zijn tijdens kantooruren te koop bij de receptie van Welzijn Putten in Stroud en kosten 12.00 euro per stuk.

Bij het uitreiken van het mantelzorgcompliment zijn kortingskaarten uitgedeeld aan mantelzorgers, zodat voor hun de toegang slechts 5 euro bedraagt. Ze moeten hun kortingskaart nog wel even omwisselen bij Stroud voor een toegangskaart. Dat kan tijdens kantooruren maar ook voor aanvang van de voorstelling.

Mail voor meer informatie over de voorstelling naar [email protected] of bel Welzijn Putten via 0341-357078.