Jaarlijks toernooi bij Terra Nova trekt deelnemers uit binnen- en buitenland

Foto: Terra Nova

Afgelopen weekend werd het minigolf twee tegen twee toernooi gespeeld op de banen van Terra Nova. Hiervoor waren maar liefst vierenzeventig deelnemers aanwezig in Putten. Om 8.00 uur waren reeds veel deelnemers aanwezig, terwijl de start pas om 10.00 was.

De deelnemers kwamen uit Nederland, Belgiё en Duitsland. Op de banen van Terra Nova werd het jaarlijkse toernooi gehouden waarbij onder andere ook de Nederlandse top aanwezig was. Velen verbleven in een Bed and Breakfast of in een van de hotels in Putten om zich voor te bereiden op de clash.

Het werd een spannende strijd over vijf ronden met achttien banen. Na barrage wonnen Steven Steiger en Natasja Kolsteren met 98 punten voor Ruud Slappendel en Marianne Groenendijk. Veluwe spelers Hans Broodbakker en Herman Kas werden derde met 100 punten. Gerco Berentsen en Roland Klarenbeek werden vierde met 101 punten.

De barrage om de vijfde plaats ging tussen vier teams door tot baan 14 en werd uiteindelijk gewonnen door jeugdspeelster Carina Dijkers (14 jaar) en jeugdcoach Henk Goris met 102 punten.