Jayson deed mee aan zaalvoetbal, tennis en veldvoetbal en wint de hoofdprijs

Jayson Meiling krijgt prijs van Heidi Datema (Sport-Inn)
Jayson Meiling krijgt prijs van Heidi Datema (Sport-Inn)
Foto: JongPutten

De Nationale Sportweek werd van 21 tot en met 29 september gehouden. Het was een week vol sportieve activiteiten bij sportverenigingen, scholen en kinderopvangorganisaties.

Tijdens de Nationale Sportweek organiseerde de Puttense sportaanbieders ruim honderd open huis activiteiten. Om deelnemers extra te motiveren was er dit jaar een spaaractie. Bij deelname aan een ‘open huis activiteit’ kregen de sporters een sticker. Bij drie stickers konden de deelnemers de volle kaart inleveren bij de Sport-Inn voor een sporttas.

Onder alle ingeleverde kaartjes werd er een cadeaubon ter waarde van 50 euro verloot. Een heel blije Jayson Meiling haalde zijn prijs op in de winkel. Jayson (8 jaar) deed samen met zijn broer Lorenzo (10 jaar) mee aan verschillende activiteiten. Zo hebben ze meegedaan aan zaalvoetbal, tennis en veldvoetbal. “Via school kreeg ik de stickerkaart, ik ben al wel lid van de voetbalvereniging maar hou heel erg van sporten. Zaalvoetbal en tennis wilde ik graag proberen en het was heel erg leuk”, aldus een enthousiaste Jayson.