Het Mantelzorgcompliment kan nog worden aangevraagd tot en met 25 oktober

Foto: Redactie

“Woont u met iemand samen die langdurig ziek is, verslaafd of in de war? Of is er iemand in uw omgeving met een beperking (een familielid, vriend of buur) voor wie uw hulp onmisbaar is? En heeft u in 2019 langer dan drie maanden en meer dan acht uur per week onbetaald hulp geboden? De gemeente Putten wil u graag bedanken voor wat u doet of heeft gedaan”, vertelt Gijsbert-Willem Evers van Welzijn Putten.

“Het mantelzorgcompliment is een waardering van de gemeente Putten ter waarde van 100 euro welke u op twee manieren kunt ontvangen. Het bedrag wordt gestort op uw bankrekeningnummer óf u krijgt het bedrag direct opgewaardeerd op uw WCP-Spaarkaart. Als u kiest voor de WCP-Spaarkaart doet de winkeliersvereniging Putten (WCP) er dit jaar 10 euro extra bovenop het bedrag als blijk van waardering. Heeft u nog geen WCP-Spaarkaart, dan wordt deze gratis verstrekt. Het saldo op de WCP Spaarkaart is te besteden bij ongeveer vijftig winkels in Putten. Voor jonge mantelzorgers (leeftijd 6 tot en met 17 jaar) is het compliment opgedeeld in een geldbedrag van 75 euro en een leuke activiteit.”

Aanvragen van het Mantelzorgcompliment 2019 kan nog tot en met 25 oktober 2019 door het formulier in te vullen op de website van Welzijn Putten www.welzijnputten.nl. “Mocht u hierbij ondersteuning kunnen gebruiken dan kunt u aanstaande vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur nog in Stroud terecht.