‘Maar liefst 508 deelnemers vertrokken bij de start en haalden de finish’

De zesde editie van de DuoMarathon Putten werd afgelopen zaterdag gefietst en gelopen. Na afloop van deze marathon werd er een cheque van 888 euro overhandigd aan dagbesteding ‘Ietz Anders’.

Timon Gakes, bestuurslid van de DuoMarathon vertelt: “De Duo Marathon Putten mocht dit jaar bestempeld worden tot een succesvol en geslaagd evenement. Maar liefst 508 deelnemers vertrokken bij de start en haalden de finish.”

Wellness Centre Putten die streeft om haar klanten te begeleiden naar een gezonde leefstijl door te coachen op het gebied van voeding en bewegen met verantwoorde trainingsschema’s was blij dat ze de DMP (duo marathon Putten) konden redden door het bestuur over te nemen. Dit deed Wellness Centre samen met Sander Datema die als eigenaar van Sport-Inn Putten al jaren samenwerkt met Wellness en ook het belang ziet van goede voorlichting zodat mensen verantwoord sporten.

“Alle bestuursleden zijn erg dankbaar dat, dankzij alle vrijwilligers en sponsoren, dit evenement vlekkeloos verliep. De regen die naar beneden viel ontdeed de deelnemers niet van hun plezier. De muziek, hapjes en drankjes werden verzorgd door de lokale horeca en stimuleerden de deelnemers om het 27 kilometer lange parcours door de prachtige natuur van de Putten te volbrengen. Op naar volgend jaar!”