De kermis staat weer aan de Halvinkhuizerweg en is groter dan ooit

Foto: Eigen foto

Ook dit jaar worden de Puttenaren en vakantiegangers weer opgezocht door de kermis. De kermis staat vanaf vandaag (donderdag 1 augustus) aan de Halvinkhuizerweg en blijft er staan tot en met zaterdag 10 augustus. De kermis is op zondag 4 augustus gesloten.

“Waar veel kermissen verdwijnen, zoals ook in Ermelo, komt de kermis in Putten dit jaar met drie nieuwe attracties. Best speciaal dachten wij zo. De kermis in Putten wordt elk jaar een stukje groter. Ook dit jaar is aan iedereen gedacht, de kleintjes, jongeren en ook ouders en grootouders kunnen zich hier prima vermaken”, vertelt exploitant Nico Sterrenberg. “Zo kunnen belangstellenden dit jaar op avontuur met de hele familie in het fun house. Het fun house is dit jaar groter gemaakt en heeft een geheel nieuw parcour. Gegarandeerd pret voor iedereen. Voor degenen die van snelheid houden zijn dit jaar de bank en zweefmolen echte aanraders. Voor de lekkere trek zijn er oliebollen, suikerspinnen, churros en andere lekkernijen. Dus ook dit jaar staat er weer een gevarieerde kermis voor alle leeftijden. Met allerlei verschillende attracties, spelletjes en automatenspelen.”

Op de donderdagen 1 augustus en 8 augustus wordt de eurodag gehouden en dat houdt in dat de kaartjes voor alle attracties slechts 1 euro kosten.