Presentatie van het boek ‘Ruimte waar het licht wil wonen’ en opening van expositie

Foto: Eigen foto

GGz Centraal opent op donderdagmiddag 8 augustus opent in de Lukaskerk in Ermelo, gevestigd aan de Van Asch van Wijcklaan op landgoed Veldwijk, vanaf 14.30 uur een expositie met foto’s van de bijzondere architectuur en de mooie details van het Rijksmonument de Lukaskerk.

Bij deze expositie wordt ook het eerste exemplaar van het boek ‘Ruimte waar het licht wil wonen – de Lukaskerk als plek van bezieling en bezinning’ aan de directie van GGz Centraal in Ermelo aangeboden. In het boek zijn er behalve foto’s ook teksten opgenomen van cliënten, (ex-)medewerkers en vrijwilligers die verwoorden welke betekenis deze Lukaskerk voor hen heeft. Tijdens deze middag verzorgt drs. Arnold Ziegelaar een inleiding over ‘Bezielde Ruimte’ en zal ook Shanna de Freitas een bijdrage leveren.

Nadat het eerste exemplaar is overhandigd is er een borrel en de mogelijkheid het boek aan te schaffen voor 9.95 euro. Het boek is vanaf 8 augustus ook verkrijgbaar bij boekhandel Riemer&Walinga, Stationsstraat 131 in Ermelo. Cliënten, medewerkers, vrijwilligers en inwoners van Ermelo en omstreken zijn van harte welkom.

Arnold Ziegelaar is als filosoof verbonden aan de VU/HOVO in Amsterdam. Shanna de Freitas is als ervaringsdeskundige werkzaam bij GGz Centraal.