Live optredens van bekende artiesten tijdens Muziek Terras

Foto: Eigen foto

Muziek Terras in Winkelcentrum Putten met live optredens van bekende artiesten. Zaterdag 3 augustus is de tweede editie van dit sfeervolle zomermiddag event.

Tijdens of na het shoppen in het winkelcentrum kunnen bezoekers genieten van live optredens op bijna alle terrassen tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Luister naar de ontspannen deuntjes, zing of swing mee met de laatste hits.

Wie kent ze nog van The Voice of Holland; Pip Alblas en Iris Noëlle. Zij spelen beiden onder begeleiding van gitaar covers en eigen liedjes met hun heldere stemmen. Ivar on Sax is een jonge hippe saxofonist die op zijn veertiende al begon met het improviseren op dancemuziek. Afgelopen twee jaar was hij de saxofonist van ‘De Toppers’ in een uitverkochte Arena. En nu speelt hij tijdens het Muziek Terras. Een ontspannen sfeer met folk, country, Tex-Mex, Ierse ballads en pubsongs met Jos Jongeling en ook de swingende noten van Willem Hendrikse zijn zaterdag in Putten te horen.

Alexander del Prado heeft een bijzonder aangenaam rauw geluid en hij speelt zijn songs op gitaar recht uit het hart van Amerika. Denk aan cowboys, truckers en coal miners. Ook Sured is aanwezig. Hij is een singer songwriter op gitaar en heeft aanstekelijke eigen liedjes en een volwassen geluid. Verder kunnen bezoekers meezingen tijdens Muziek Terras met de classics gezongen door Erik van Houten.

Het Muziekterras wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.