Bankzaken regelen via internet? Volg een workshop

Foto: Redactie

ING houdt op maandag 24 juni samen met Welzijn Putten en de Bibliotheek Noordwest Veluwe een gratis workshop digitaal bankieren in de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten. Vanaf 18.45 uur zijn belangstellenden voor deze workshop van harte welkom. Om 19.15 uur gaan we van start.

U kunt uw bankzaken regelen via internet. Betalen met een telefoon. Sparen via een app. Maar wat is een app? En is internetbankieren echt nodig? Waar begint u? Hoe werkt het? Is het veilig? En hoe installeert u de ING Mobiel Bankieren App?

ING houdt een workshop om al deze vragen te beantwoorden. In deze workshop wordt meer verteld over het gebruik en de veiligheid van digitaal bankieren. Medewerkers van ING, de Bibliotheek en Welzijn Putten zijn aanwezig om te helpen en te assisteren bij de eerste stap. Daarnaast beantwoorden ze graag alle vragen over internetbankieren of het gebruik van de Mobiel Bankieren App.

Inschrijven voor deze workshop kan tot en met vrijdag 21 juni bij Welzijn Putten aan de Brinkstraat 91, of bel naar telefoonnummer 0341 357 078.