Gemeentebelangen bezoekt Heinen Delfts Blauw

Foto: Gemeentebelangen

Een deel van de fractie van Gemeentebelangen heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan het mooie Puttense bedrijf Heinen Delfts Blauw. “Wij werden hartelijk ontvangen door directeur en eigenaar Jorrit Heinen die ons zijn bedrijf introduceerde”, aldus raadslid Ellis van Dam.

“Via een rondleiding werd duidelijk dat binnen dit bedrijf een mooi stukje ambacht wordt uitgeoefend en daar mogen wij als dorp best een beetje trots op zijn. Volgens Jorrit Heinen heeft het een behoorlijke tijd geduurd alvorens hij zijn bedrijf kon vestigen aan Industrieweg 7. Voordat het bedrijf werd verplaatst van de ene naar de andere locatie op het industrieterrein Keizerswoert heeft men verschillende opties bekeken ter uitbreiding van het bedrijf. Niet alle opties werden hartelijk ontvangen door de gemeente. Zelfs Nijkerk is onderdeel geweest als mogelijke nieuwe locatie, maar uiteindelijk bleek dat men te veel verbonden was met Putten en toch de wens had om in Putten gevestigd te blijven. Wij zijn daar als Gemeentebelangen erg blij mee en zien Heinen Delfts Blauw als één van de vele mooie bedrijven dat Putten heeft. Daar moeten we zuinig op zijn”, vindt Van Dam.

“Hoe leuk zou het zijn als deze ondernemer in de toekomst eventueel rondleidingen en workshops zou kunnen organiseren om meer mensen kennis te laten maken met deze oude ambacht. Wellicht twee vliegen in één klap, want een extra toeristische trekpleister voor Putten en omgeving is ook welkom. Wij zijn voorstander.”

'

Reacties

article
8564
Gemeentebelangen
Een deel van de fractie van Gemeentebelangen heeft afgelopen week een bezoek gebracht aan het
https://putten.nieuws.nl/nieuws/8564/gemeentebelangen-bezoekt-heinen-delfts-blauw/
2019-06-11T20:13:30+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2019/06/11201146/24PWB-GB-bezoekt-Heinen.png
Ellis van Dam, Gemeentebelangen, Heinen Delfts Blauw, Jorrit Heinen, Keizerswoert, putten
Nieuws, Politiek