Organisaties en verenigingen zullen meedoen en zichzelf presenteren tijdens BOERin

Foto: Erik Rudolfs fotografie

Het centrum van Putten wordt donderdag 25 juli één groot podium voor alles wat een raakvlak heeft met het leven op de boerderij en de boeren cultuur. Het belooft een groot BOERin spektakel te worden.

Het wordt een gezellig evenement waarbij bedrijven en organisaties uit Putten en omstreken worden betrokken die een link hebben met het thema. Hierbij valt te denken aan Landwinkel de Vrolijke Geit, museumboerderij de Mariahoeve, boerenijs, kunstenaars en oude ambachten. Allerlei organisaties en verenigingen zullen meedoen en zichzelf presenteren.

Belangstellenden kunnen zich presenteren op vele creatieve manieren en passend bij eigen bedrijf of vereniging. Zoals bijvoorbeeld door middel van educatie en demonstratie, product presentatie, smullen van typische gerechten van vroeger, spelletjes en activiteiten in het thema van de boerderij, kunst en cultuur en leuke optredens.

Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected]. BOERin wordt georganiseerd door VVV Putten+ in opdracht van Winkelcentrum Putten.