Gemeentebelangen introduceert wijkambassadeurs

Foto: Gemeentebelangen

Omdat Gemeentebelangen het belangrijk vindt dat er in iedere wijk in Putten een goede vertegenwoordiging is vanuit hun partij, komt zij met de introductie van wijkambassadeurs.

Wijkambassadeurs zijn leden van Gemeentebelangen die in hun wijk de ogen en oren voor de partij vormen. Zij zijn het aanspreekpunt voor andere leden en bewoners in de wijk en houden in de gaten wat er speelt. Bovendien delen zij opgedane kennis of fungeren als luisterend oor.

Alle wijkambassadeurs zijn vanaf deze week te raadplegen via de website www.gemeentebelangenputten.nl.

Gemeentebelangen adviseert om de gegevens van de ambassadeur op te slaan en contact op te nemen in het geval van bijvoorbeeld problemen met of ideeën over voorzieningen in de buurt. Ook met vragen over bijvoorbeeld zorg of met betrekking tot duurzaamheid kunnen inwoners bij hun ambassadeur terecht. De ambassadeurs weten niet meteen altijd het antwoord op de gestelde vraag of suggestie, maar zullen wel de inbreng of vragen doorspelen en bespreken binnen de partij.

Gemeentebelangen denkt dat directe betrokkenheid leidt tot meer verbondenheid en oplossingen en zij gaan ervanuit dat via de wijkambassadeurs informatie uitwisseling laagdrempeliger zal zijn en daardoor makkelijker met elkaar gedeeld kan worden.