Walk&Talk voor werkzoekenden in de bibliotheek

Foto: Archief

De Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met Stichting Welzijn Putten Walk&Talk bijeenkomsten voor werkzoekenden. Elke maand hebben werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar op een vaste dag en tijd te ontmoeten.

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan. Op maandag 26 november is er weer een bijeenkomst van 9.30 uur tot 11.30 uur in de bibliotheek in Putten. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

De Walk&Talk is dé plaats om op een informele manier te werken aan het vergroten van het netwerk voor werkzoekenden. Daarnaast wordt elke keer een ander onderwerp uitgelicht waarmee de werkzoekende zijn kennis op het vinden van werk kan vergroten.

Op maandag 26 november is er om 10.00 uur een presentatie over LinkedIn. LinkedIn is een belangrijk online platform. Maar hoe LinkedIn effectief in te zetten bij het vinden van een nieuwe baan? Het gaat namelijk verder dan het hebben van een goed profiel. Tijdens de sessie is er genoeg ruimte voor vragen over het eigen LinkedIn profiel.

Op 26 november opent de bibliotheek aan de Brinkstraat 56 in Putten om 09.30 uur haar deuren. Vanaf 10 uur is de LinkedIn presentatie. Daarna kan er tot 11.30 uur nagepraat en genetwerkt worden onder het genot van een kop koffie. Kijk voor meer informatie en contactpersonen op www.bibliotheeknoordwestveluwe.nl of op www.swputten.nl. Aanmelden is niet nodig.