Nog enkele kramen beschikbaar tijdens het Winterfeest

Foto: Archief

De ondernemers van Putten zijn alweer druk bezig om een sfeervol Winterfeest te organiseren. Elk jaar wordt het centrum weer omgetoverd tot een winters decor met vele activiteiten en verrassingen.

Ook dit jaar zal er weer een grote kerstmarkt gehouden worden tijdens het Winterfeest op zaterdag 15 december. Bij de vele kramen kunnen bezoekers uiteenlopende producten kopen en genieten van koek en zopie. “Al vroeg in het jaar bellen de mensen op of ze nog kunnen deelnemen aan de kerstmarkt in Putten’, vertelt Gerieke Dunsbergen van VVV Putten. “Het is voor ondernemers en hobbyisten een erg gewilde kerstmarkt omdat het Winterfeest zich onderscheidt van andere evenementen uit de regio door de sfeer en de vele activiteiten voor jong én oud.”

Mocht iemand nog willen deelnemen, wacht dan niet te lang, want er zijn nog maar enkele kramen beschikbaar. Opgeven kan via [email protected]. Naast de kerstmarkt zijn er nog veel andere activiteiten, zoals het Kinderplein, de ballonnen-glow-optocht en de schaatsbaan. Ook is er weer het spectaculaire ijssculpturen carven, waarbij twaalf kunstenaars ijsblokken bewerken tot kunstwerken en strijden om de felbegeerde wisselbeker.

Kijk voor het volledige programma op www.winkelcentrumputten.nl.