Morgen is Ajax te zien bij SDC

Foto: Eigen foto

Ajax, de drie sterren recordkampioen van Nederland speelt morgen (zaterdag 7 juli) een vriendschappelijke wedstrijd tegen FC Nordsjaelland. De wedstrijd begint om 15.00 uur bij SDC Putten.

“Wij zijn er trots op dat Ajax, met haar voltallige selectie bij ons komt spelen. Zij spelen tegen veelvuldig Europa League deelnemer FC Nordsjaelland uit Denemarken”, aldus voorzitter Albert de Bruin.

Na de wedstrijd is er royaal de gelegenheid tot het nemen van foto’s van de spelers en is er uitgebreid de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen. Een unieke mogelijkheid om de grote namen eens van dichtbij te zien en wellicht een handtekening of selfie te scoren. Het sterrenteam heeft onze streekgenoot en International Donny van de Beek in de gelederen maar ook een ander wereldtalent en International Matthijs de Ligt.

De Amsterdammers zijn alweer in volle voorbereiding op de eredivisie en niet te vergeten het lange verblijf in de Champions League, de eerste voorronde wedstrijd staat weer voor de deur. In Nordsjaelland (het AZ van Denemarken) vindt Ajax een gerenommeerde internationale tegenstander.

Kaarten zijn online te bestellen via www.sdcputten.nl, maar ook verkrijgbaar bij Gulf Putten, Ermelo en Nulde, Ko Jager in Putten en Plus Dee in Putten. Het wordt erg druk, dus wees er snel bij voor kaarten want op=op. Wellicht zijn er zaterdag nog kaarten verkrijgbaar aan de kassa. Het complex is morgen vanaf 12.00 uur geopend.

Reacties

article
6252
Ajax tegen FC Nordsjaelland
Ajax, de drie sterren recordkampioen van Nederland speelt morgen (zaterdag 7 juli) een vriendschappelijke wedstrijd
https://putten.nieuws.nl/nieuws/6252/morgen-is-ajax-zien-sdc/
2018-07-06T13:04:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/07/06130306/27PNN18-Matthijs-de-Ligt-Ajax-7-juli-2018.jpg
ajax, Albert de Bruin, Kaartverkoop, putten, SDC
Nieuws, Sport