Dronedag bij de Mariahoeve

Foto: Martien van der Steen

HCC! Drones houdt op zaterdagmiddag 16 juni een vliegmiddag op de locatie van Museumboerderij Mariahoeve. Leden van de vereniging komen bijeen om te vliegen met hun eigen drone of om te leren vliegen met een van de aanwezige oefendrones van HCC.

Ook worden ervaringen uitgewisseld en de laatste wet- en regelgeving voor het vliegen met drones besproken. Introducees zijn welkom.
De vliegmiddag vindt plaats op een prachtige locatie, want in samenwerking met beheerders Eelco en Henri├Ętte Bakker is het terrein rondom Museumboerderij Mariahoeve aan Kiefveldersteeg te Putten beschikbaar voor de drones. Op het terrein waar ook een theeschenkerij en camping zitten, is een gedeelte afgezet voor het vliegen en oefenen met de verschillende drones.

“Het programma van de vliegmiddag begint om 13.00 uur met een welkomstwoord en koffie/thee. Na een uitleg gaan we buiten vliegen als het weer dat toe laat. Er wordt een demo gegeven door HCC. Daarnaast is het vliegen met een eigen drone mogelijk. Aanwezigen die (nog) geen eigen drone hebben, kunnen samen met een instructeur met een van de oefen drones van HCC leren vliegen. Het vliegen geschiedt op eigen risico; deelnemers moeten vooraf hun verzekering raadplegen of schade door vliegen met een drone is gedekt. Er gaan maximaal vier drones tegelijk de lucht in om de veiligheid te waarborgen.
Na afloop van het vliegen komen we nog even samen binnen en kunnen we opnames zien van de drones die foto- en/of video opnamen hebben gemaakt boven de Mariahoeve. De middag sluit rond 16.00 uur”, aldus Martien van der Steen.

Aanmelding kan via de Facebook pagina van HCC! Drones IG: facebook.com/events/104123800206875 Martien van der Steen.

Reacties

article
5990
HCC! Drones
HCC! Drones houdt op zaterdagmiddag 16 juni een vliegmiddag op de locatie van Museumboerderij Mariahoeve.
https://putten.nieuws.nl/nieuws/5990/dronedag-bij-de-mariahoeve/
2018-06-07T15:26:43+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/07152008/23PNN18-Drone.jpg
Dronedag, HCC! Drones, Museumboerderij De Mariahoeve, putten
Lokaal, Nieuws