Wie doet huwelijksaanzoek tijdens midzomermarkt?

Foto: Redactie

In het centrum wordt op zaterdag 23 juni de midzomermarkt gehouden tussen 10.00 uur en 17.00 uur. in de winkelstraten staan de kramen van handelaren en ondernemers en op het Kerkplein zijn dan ongeveer twintig kunstenaars te vinden. Ook worden er bruidsmodeshows gehouden.

Tussen 12.00 uur en 17.00 uur spelen leerlingen van muziekschool Music Your Way vanuit een oplegger. Bezoekers kunnen genieten van uiteenlopende soorten muziek.Ter hoogte van Klein Mode worden op deze dag drie bruidsshows gehouden. Veel ondernemers (Banketbakkerij Knevel, Bloembinderij Rooze, videograaf Tim van Donkersgoed, Kapper Wendt, Van Domspeler trouwauto’s, Amor bruidskinderkleding, Klein Mode en Susil’s bruidsmode) werken hieraan mee. Banketbakkerij Knevel houdt een workshop waarin belangstellenden leren roosjes van marsepein te maken en Bloembinderij Rooze geeft de workshop ‘corsages maken’.

Team Puttense Dagen zoekt nog mensen die op zaterdag 23 juni een huwelijksaanzoek willen doen. Ook willen zij in contact komen met een bruidspaar die op deze dag trouwt of een bruidspaar die dan hun 60-jarig huwelijk viert. Neem hiervoor contact op met het team Puttense Dagen via email [email protected] Voor het aanstaande bruidspaar is een bijzonder pakket samengesteld door de deelnemende ondernemers.

Op vrijdag 13 juli is er weer een markt van de Puttense dagen. Ook dan staan er kramen in de winkelstraten en op het kerkplein staan kramen met modelbouwers. Ook wordt een grote bak water geplaatst waar modelbouwbootjes gedemonstreerd worden. Deze dag is van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Op vrijdag 27 juli wordt de laatste markt van dit seizoen gehouden. Op deze markt zien bezoekers niet alleen de kraamhouders, maar ook stands van de pluimvee vereniging, kant klossen, oude tractoren en nog veel meer. Op het kerkplein vindt deze dag een muziekfeest plaats vanaf 18.00 uur.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij Team Puttense Dagen [email protected].

Reacties

article
5982
Midzomermarkt
In het centrum wordt op zaterdag 23 juni de midzomermarkt gehouden tussen 10.00 uur en
https://putten.nieuws.nl/nieuws/5982/doet-huwelijksaanzoek-tijdens-midzomermarkt/
2018-06-06T14:37:11+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/274/2018/06/06143633/23PNN18-huwelijksaanzoek.jpeg
Huwelijksaanzoek, Midzomermarkt, Music Your Way, putten, Team Puttense Dagen
Lokaal, Nieuws