Maak een foto met een frisbee van de bibliotheek

Foto: Bibliotheek Noordwest Veluwe

Tijdens de Spannende Boeken Weken die worden gehouden van 6 tot en met 24 juni, brengt de bibliotheek spannende boeken onder de aandacht onder het motto ‘Je vakantie begint met boeken’.

In de vestigingen van Bibliotheek Noordwest Veluwe kunnen belangstellenden in deze periode een speciale presentatie van het spannende genre vinden. Hiernaast roept de bibliotheek haar lezers op om een mooie vakantiefoto met de speciale Bibliotheekfrisbee te maken.

De vakantie is voor veertig procent van de Nederlanders het moment om meer boeken te lezen dan normaal. Gemiddeld nemen we zo’n zes boeken mee op reis. Spanning is het meest gelezen genre. Een boek is dus voor veel mensen onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die men daar wil lezen. De bibliotheek is dan bij uitstek de plek om vakantiegangers te inspireren door de grote keus in dit genre.

Tijdens de Spannende Boeken Weken is de presentatie van spannende boeken in de vestigingen aangekleed met een speciale Bibliotheekfrisbee. Vanaf 25 juni is deze frisbee, zolang de voorraad strekt, gratis af te halen. Gebruik deze frisbee om een mooie vakantiefoto te maken en mail deze foto naar [email protected] onder vermelding van fotowedstrijd. Mailen kan van 1 juli tot en met 31 augustus 2018. Half september volgt de bekendmaking van de mooiste frisbeevakantiefoto. Met het mailen van de foto geven de inzenders de bibliotheek toestemming om deze te mogen gebruiken voor PR-doeleinden.