Wie vindt het gouden WCP ei?

Foto: Eigen foto

Pasen, een heerlijk lang weekend om lekker te genieten en er weer lekker op uit te gaan. In het winkelcentrum van Putten is het altijd al goed vertoeven door het grote aanbod winkels en de gezellige terrassen.

Op zaterdag 31 maart kunnen bezoekers aan het winkelcentrum in Putten helemaal in de paasstemming komen en genieten van een gezellige paassfeer. Tussen 13.00 en 17.00 hoppen mevrouw en meneer paashaas weer door het dorp en delen zij paaseitjes uit aan het winkelend publiek.

Ook zal er weer de spannende WCP Gouden ei wedstrijd gehouden worden. Wie zoekt mee naar het Gouden WCP Ei? In één van de etalages ligt een gouden ei verstopt… Wie de etalage met het ei gevonden heeft kan tot 16.00 uur de oplossing inleveren bij het Paasknutselplein bij Van Ganswijk. Om 16.30 uur wordt op het knutselplein de winnaar bekend gemaakt.

KindCentrum on the Move verzorgt dit jaar het Paasknutsel en doe-plein. Hier kunnen kinderen onder andere kuikentjes knuffelen, spelletjes doen en knutselen. Ook kunnen kinderen een rondritje maken in een wagentje dat wordt getrokken door paard Bartje. Imke van Deventer (ervaren menner en eigenaar van Dierenkliniek Achterstraat) zal het rijtuigje besturen.

Alle activiteiten zullen tussen 13.00 en 17.00 uur plaatsvinden in de winkelstraten. Deze paasactie is een initiatief van Winkelcentrum Putten.