Regionale netwerkavond voor christelijke ondernemers

Foto: Christiaan Kats

Behoefte om andere christelijke ondernemers uit de buurt te ontmoeten? En zin in inspiratie voor het ondernemen?

Op dinsdagavond 3 april vindt een regionale netwerkavond plaats voor christelijke ondernemers uit de regio Nunspeet – Barneveld. De avond wordt gehouden in het Station Ermelo, Dokter van Dalelaan 9 in Ermelo. De avond is van 20.00 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

Het belooft een ontspannen en inspirerende avond te worden. “We reserveren een kwartier voor een korte masterclass ‘Hoe presenteer ik mezelf’, waarin we een paar tools krijgen aangereikt hoe we onszelf kunnen presenteren. Daarna maken we op een informele manier kennis met elkaar”, aldus Christiaan Kats.

De avond is bedoeld voor christelijke ondernemers uit de regio Harderwijk-Ermelo-Putten-Nijkerk-Voorthuizen-Barneveld. “We komen samen om elkaar beter te leren kennen, van en met elkaar te leren in het ondernemen en elkaar te ondersteunen in het ondernemerschap. Dat doen we op een ontspannen, informele manier. De avond is geschikt voor alle christelijke ondernemers, of je nu een startende zelfstandige bent of een directeur van een groter bedrijf met personeel.”

“Aan het eind van de avond ga je helemaal enthousiast en geïnspireerd weer naar huis. En waarschijnlijk met één of meerdere afspraken om met collega-ondernemers verder kennis te maken”, besluit Kats.

De kosten van de netwerkavond zijn EUR 12,50. De organisatie van deze avond is in handen van Gabriëlle Dik en Christiaan Kats. Opgave kan via e-mailadres [email protected].