Paasconcert in de Lukaskerk van Ermelo

Foto: www.develuwschesanghertjes.nl

Het mannenensemble, het vocaal damesensemble Viva Voce, het tienerkoor Viva en het kinderkoor van de Veluwsche Sanghertjes geven op zaterdag 17 maart een Paasconcert in de Lukaskerk te Ermelo.

Het programma neemt bezoekers mee in het lijdensverhaal vanaf de intocht tot en met de ontmoeting van Maria en Jezus op de Paasmorgen. De verschillende koren zingen zowel afzonderlijk, alsook in meerdere combinaties.

Naast de diversiteit aan koorklanken kunnen de aanwezigen ook genieten van de vele solo’s, duetten en kwartetten. Bij al deze vocale inbreng is er een scala aan instrumentalisten. Wout van Veen zal het orgel bespelen en Marten Kamminga de vleugel, Daan van der Veen de trompet, Geraldine Ligtermoet de viool, Ben Stolte de bas en Geralda Snoeijer het slagwerk.

De aanvang is 19.30 uur. De entree bedraagt 7 euro (in de voorverkoop 6 euro) Kinderen tot 12 jaar betalen 2 euro. Kaartverkoop is vanaf 19.00 uur aan de kerk. Bel voor inlichtingen over het concert 0341 351509 of mail naar [email protected].